De Duitse douane presenteerde donderdag in Essen 3,5 miljoen gesmokkelde pillen uit India. Dat is de tot nog toe grootste hoeveelheid die in één keer in Duitsland in beslag werd genomen, liet het hoofd van de douanedienst Essen, Hans-Joachim Brandl optekenen.

Vier Duitsers en een Nederlander werden gearresteerd. Bovendien werd beslag gelegd op ongeveer 440.000 euro cash, dure uurwerken en twee auto's.

De speurders hadden de vermoedelijke hoofddader uit Nederland begin september opgepakt. De man heeft de feiten bekend. (Belga/BO)

De Duitse douane presenteerde donderdag in Essen 3,5 miljoen gesmokkelde pillen uit India. Dat is de tot nog toe grootste hoeveelheid die in één keer in Duitsland in beslag werd genomen, liet het hoofd van de douanedienst Essen, Hans-Joachim Brandl optekenen. Vier Duitsers en een Nederlander werden gearresteerd. Bovendien werd beslag gelegd op ongeveer 440.000 euro cash, dure uurwerken en twee auto's. De speurders hadden de vermoedelijke hoofddader uit Nederland begin september opgepakt. De man heeft de feiten bekend. (Belga/BO)