De tol van de storm lijkt iets lager te liggen dan deze van de stormen van maart 2019, zegt de verzekeraar. Toen handelde AG, met naar eigen zeggen een marktaandeel van meer dan 25 procent, uiteindelijk bijna 29.000 schadegevallen af voor een totale kost van 47 miljoen euro. Stormweer in de komende dagen kan de totale schadekost wel nog doen oplopen.

Op een volledige inschatting van de hele verzekeringssector, is het volgens sectorfederatie Assuralia nog enkele weken wachten. De lentestormen van vorig jaar, op 4 en 10 maart, kostten de sector ruim 236 miljoen euro.

De tol van de storm lijkt iets lager te liggen dan deze van de stormen van maart 2019, zegt de verzekeraar. Toen handelde AG, met naar eigen zeggen een marktaandeel van meer dan 25 procent, uiteindelijk bijna 29.000 schadegevallen af voor een totale kost van 47 miljoen euro. Stormweer in de komende dagen kan de totale schadekost wel nog doen oplopen.Op een volledige inschatting van de hele verzekeringssector, is het volgens sectorfederatie Assuralia nog enkele weken wachten. De lentestormen van vorig jaar, op 4 en 10 maart, kostten de sector ruim 236 miljoen euro.