DPG Media lanceert verzekeringssite Independer ook in België

. © .

DPG Media lanceert maandag Independer.be als onafhankelijke online verzekeringsmakelaar in België. Dat meldt de persgroep in een persbericht.

Particulieren zullen op de site de voor hen meest voordelige autoverzekering kunnen afsluiten nadat ze prijzen en dekkingen hebben vergeleken. Later dit jaar wordt het gamma aan verzekeringsproducten verruimd. Drie verzekeraars gaan de samenwerking aan met Independer.be: Corona Direct, Ethias en Yuzzu. Andere zouden in de pijplijn zitten.

Independer.be haalde de mosterd in Nederland bij haar zusteronderneming Independer.nl. In haar twintigjarig bestaan groeide Independer.nl volgens DPG Media uit tot de meest succesvolle online verzekeringsmakelaar voor particulieren in Nederland. ‘Met zo’n 20 miljoen bezoekers per jaar helpt Independer consumenten hun particuliere verzekeringszaken zelf in handen te nemen. Reeds 15 keer werd de site uitgeroepen tot beste website van Nederland’, luidt het. In Nederland wordt het productgamma uitgebreid met telecom, televisie, internet, energie en leningen.

‘Het concept van Independer.be is eenvoudig, transparant en toegankelijk voor iedereen’, zegt Bernard Soens, general manager van Independer in België. ‘Klanten kunnen op een zeer efficiënte manier online de inhoud van polissen en de hoogte van premies vergelijken. Wie effectief wil overgaan tot het afsluiten van een verzekering, kan dat in de meeste gevallen met enkele muisklikken realiseren. Klanten die meer hulp nodig hebben, kunnen rekenen op onze experten.’

Partner Content