Tip 1. Verstandig winkelen

Je kunt veel geld uitsparen als je bewust winkelt en de prijzen vergelijkt. Bestudeer de promoties van de winkelketens. Veel ketens werken met bonnetjes en acties die de prijs van je winkelkar nog meer kunnen drukken.

Tip2: Maak gebruik van speciale tarieven voor kinderen

Het is belangrijk om te weten dat kinderen kunnen profiteren van kortingen in kledingswinkels, in de bioscoop, op het openbaar vervoer, voor overnachtingen in een hotel of in sommige restaurants. Zoek uit welke handelszaken welke voordelen aanbieden.

Tip3: Weersta aan de verleiding om onnodige koopjes te doen

Tijdens de koopjesperiode kun je je kinderen helemaal in het nieuw te steken tegen een voordelige prijs. Maar weet wat je wilt als je de winkel binnenstapt. Ondanks de vele kortingen verlaten veel gezinnen de winkel met een lege portefeuille. Stel je altijd de vraag: heb ik dat wel nodig?

Je kunt veel geld uitsparen als je bewust winkelt en de prijzen vergelijkt. Bestudeer de promoties van de winkelketens. Veel ketens werken met bonnetjes en acties die de prijs van je winkelkar nog meer kunnen drukken.Het is belangrijk om te weten dat kinderen kunnen profiteren van kortingen in kledingswinkels, in de bioscoop, op het openbaar vervoer, voor overnachtingen in een hotel of in sommige restaurants. Zoek uit welke handelszaken welke voordelen aanbieden.Tijdens de koopjesperiode kun je je kinderen helemaal in het nieuw te steken tegen een voordelige prijs. Maar weet wat je wilt als je de winkel binnenstapt. Ondanks de vele kortingen verlaten veel gezinnen de winkel met een lege portefeuille. Stel je altijd de vraag: heb ik dat wel nodig?