Een gepersonaliseerd geschenk

Verras je broer of zus met een geschenk dat recht uit het hart komt en een unieke betekenis draagt. Heb je een foto vol herinneringen van jullie samen? Gebruik dat beeld en zet het op een kaars, smartphonehoesje, .. Via allerhande sites kan je dergelijke geschenken creëren voor 15 à 20 euro.

Cinematicket(s)

Wil je iemand verrassen die halsreikend uitkijkt naar de nieuwe Fast and Furious? Dan zal je zonder enige twijfel een glimlach op die persoon zijn gezicht toveren als je die een filmticket cadeau doet.

Verschillende cinema's steken dergelijke geschenken in een origineel kleedje. Zo kan je in Kinepolis een zogenaamd filmdoosje kopen. Voor 15,40 euro krijg je een filmdoosje met 1 filmticket en voucher voor een hapje of een drankje. Als je 80 cent over je budget wilt gaan, kan je een doosje kopen met twee filmtickets.

Cadeaubox cultuur

Is al het filmgeweld niet weggelegd voor de persoon die je wilt verrassen met kerst. Dan kan je hem of haar misschien verrassen met een zogenaamde cultuurbox. In de box zitten twee toegangstickets voor onder andere het S.M.A.K. in Gent en Flanders Fields Museum. Vraagprijs: 15,95 euro.

Zoetigheid in alle vormen en maten

De tijd dat chocolade enkel maar beschikbaar was in reepvorm ligt ver achter ons. Tegenwoordig kan je de zoetigheid in alle maten en vormen kopen. Zo is het nu mogelijk om een foto te zetten op chocolade. Of wil je je vrouw liever verwachten met een gepersonaliseerde chocolade hakschoen? Beiden kosten 19,95 euro.

B-dagtrips

Via de NMBS kan je aan een voordelig tarief verschillende B-dagtrips kopen, gaande van een pretparkbezoek tot een visite aan de zoo. Toegegeven de prijzen zijn afhankelijk van de vertreklocatie en bestemming, maar met een beetje geluk vind je een daguitstap voor 17,50 euro.

Een goed boek

Een aangrijpende drama, een goede thriller, in de literaire wereld is er voor elk wat wils. Zo kan je je moeder verrassen met één van de nieuwste kookboeken van Jeroen Meus of Piet Huysentruyt.

Of verras je broer, die het hart vol is van Game of Thrones, met één van de boeken van George R.R Martin. Je bezorgt de ontvanger urenlang leesplezier en een boek kost je gemiddeld 20 euro. Veel winkels doen zelfs speciale acties. Hetzelfde geldt bovendien voor films en series.

Drankbonnen

Het ideale geschenk voor mensen die graag een stapje in de wereld zetten. Verschillende cafés of tavernes werken met drankbonnen. Bezoek de stamcafé van de persoon die je wilt verrassen en informeer of je al dan niet drankbonnen kan kopen.

Je kan bovendien zelf bepalen hoeveel je uitgeeft aan dit 'geschenk'. Met een klein beetje creativiteit kan je de bonnen op een originele manier schenken. (NS)

Verras je broer of zus met een geschenk dat recht uit het hart komt en een unieke betekenis draagt. Heb je een foto vol herinneringen van jullie samen? Gebruik dat beeld en zet het op een kaars, smartphonehoesje, .. Via allerhande sites kan je dergelijke geschenken creëren voor 15 à 20 euro. Verschillende cinema's steken dergelijke geschenken in een origineel kleedje. Zo kan je in Kinepolis een zogenaamd filmdoosje kopen. Voor 15,40 euro krijg je een filmdoosje met 1 filmticket en voucher voor een hapje of een drankje. Als je 80 cent over je budget wilt gaan, kan je een doosje kopen met twee filmtickets. Is al het filmgeweld niet weggelegd voor de persoon die je wilt verrassen met kerst. Dan kan je hem of haar misschien verrassen met een zogenaamde cultuurbox. In de box zitten twee toegangstickets voor onder andere het S.M.A.K. in Gent en Flanders Fields Museum. Vraagprijs: 15,95 euro. De tijd dat chocolade enkel maar beschikbaar was in reepvorm ligt ver achter ons. Tegenwoordig kan je de zoetigheid in alle maten en vormen kopen. Zo is het nu mogelijk om een foto te zetten op chocolade. Of wil je je vrouw liever verwachten met een gepersonaliseerde chocolade hakschoen? Beiden kosten 19,95 euro. Een aangrijpende drama, een goede thriller, in de literaire wereld is er voor elk wat wils. Zo kan je je moeder verrassen met één van de nieuwste kookboeken van Jeroen Meus of Piet Huysentruyt. Of verras je broer, die het hart vol is van Game of Thrones, met één van de boeken van George R.R Martin. Je bezorgt de ontvanger urenlang leesplezier en een boek kost je gemiddeld 20 euro. Veel winkels doen zelfs speciale acties. Hetzelfde geldt bovendien voor films en series. Je kan bovendien zelf bepalen hoeveel je uitgeeft aan dit 'geschenk'. Met een klein beetje creativiteit kan je de bonnen op een originele manier schenken. (NS)