Expense IQ

Expense IQ volgt je uitgaven en inkomsten stap per stap. Je kunt al al je verrichtingen gemakkelijk onderverdelen in verscheidene groepen. Een herinneringsfunctie maakt dat je nooit meer vergeet een rekening te betalen

Expense IQ slaat al die gegevens op in de cloud. Maar wees gerust, een wachtwoord beveiligt alles.

Money Lover

Met Money Lover krijg je controle over je budget.Je kunt er al je verrichtingen perfect mee opvolgen. Maar Money Lover doet meer: met de functie 'saving campaign' helpt deze je app je ook om wat te sparen.

Het grootste deel van de app is gratis, maar voor subcategorieën en dropbox bijvoorbeeld moet je betalen.

Nog één belangrijke opmerking: je moet deze apps zo goed als dagelijks gebruiken opdat ze effect zouden hebben. Doe je dat niet, dan zijn ze een verspilling van kostbare geheugenruimte op je smartphone.

Expense IQ volgt je uitgaven en inkomsten stap per stap. Je kunt al al je verrichtingen gemakkelijk onderverdelen in verscheidene groepen. Een herinneringsfunctie maakt dat je nooit meer vergeet een rekening te betalenExpense IQ slaat al die gegevens op in de cloud. Maar wees gerust, een wachtwoord beveiligt alles.Met Money Lover krijg je controle over je budget.Je kunt er al je verrichtingen perfect mee opvolgen. Maar Money Lover doet meer: met de functie 'saving campaign' helpt deze je app je ook om wat te sparen. Het grootste deel van de app is gratis, maar voor subcategorieën en dropbox bijvoorbeeld moet je betalen.Nog één belangrijke opmerking: je moet deze apps zo goed als dagelijks gebruiken opdat ze effect zouden hebben. Doe je dat niet, dan zijn ze een verspilling van kostbare geheugenruimte op je smartphone.