De maximumprijs van diesel daalt morgen naar 1,398 euro per liter. Dat meldt de federale overheidsdienst Economie. Het gaat om de laagste prijs sinds eind juni 2011, zo blijkt uit gegevens van de Belgische Petroleum Federatie.

De prijsdaling bedraagt 2,6 cent per liter, een gevolg van "de schommelingen van de noteringen van de olieproducten en/of van de biocomponenten die inherent zijn aan hun samenstelling(en) op de internationale markten", stelt de FOD Economie.

Eind juni 2011 stond de dieselprijs op 1,394 euro per liter. (Belga/NS)

De maximumprijs van diesel daalt morgen naar 1,398 euro per liter. Dat meldt de federale overheidsdienst Economie. Het gaat om de laagste prijs sinds eind juni 2011, zo blijkt uit gegevens van de Belgische Petroleum Federatie.De prijsdaling bedraagt 2,6 cent per liter, een gevolg van "de schommelingen van de noteringen van de olieproducten en/of van de biocomponenten die inherent zijn aan hun samenstelling(en) op de internationale markten", stelt de FOD Economie.Eind juni 2011 stond de dieselprijs op 1,394 euro per liter. (Belga/NS)