De Canadese bank TD Bank Group is volgens Global Finance de veiligste bank wereldwijd. Op de vijfde plaats staat de Nederlandse bank Rabobank als enigste Europees land in de top 10.

De Singaporse en Australische banken doen het bijzonder goed in de rangschikking. Singapore wordt vertegenwoordigd door drie banken in de top 5: DBS Bank (2), Overseas-Chinese Banking Corporation (3) en United Overseas Bank (4). Australische banken nemen de laatste vier plaatsen van de top 10 in met National Australia Bank(7), Commonwealth Bank of Australia (8), ANZ Group (9) en Westpac (10).

Na Rabobank is de Zweedse bank Nordea (11) de eerstvolgende Europese bank in de lijst. Naast Rabobank zijn de Franse banken BNP Paribas (33) en Crédit Mutuel (36) de enige bankinstellingen in de rangorde die actief zijn in België. Crédit Mutuel is werkzaam in ons land met Crédit Mutuel BKCP en Beobank.(NS)

De Canadese bank TD Bank Group is volgens Global Finance de veiligste bank wereldwijd. Op de vijfde plaats staat de Nederlandse bank Rabobank als enigste Europees land in de top 10. De Singaporse en Australische banken doen het bijzonder goed in de rangschikking. Singapore wordt vertegenwoordigd door drie banken in de top 5: DBS Bank (2), Overseas-Chinese Banking Corporation (3) en United Overseas Bank (4). Australische banken nemen de laatste vier plaatsen van de top 10 in met National Australia Bank(7), Commonwealth Bank of Australia (8), ANZ Group (9) en Westpac (10).Na Rabobank is de Zweedse bank Nordea (11) de eerstvolgende Europese bank in de lijst. Naast Rabobank zijn de Franse banken BNP Paribas (33) en Crédit Mutuel (36) de enige bankinstellingen in de rangorde die actief zijn in België. Crédit Mutuel is werkzaam in ons land met Crédit Mutuel BKCP en Beobank.(NS)