De ontwikkelaar van de applicatie is de Nederlander Jasper van Elferen. In zijn thuisland heeft Yellowbag al ruim 10.000 gebruikers. Zij kregen alleen al in mei van vorig jaar meer dan 100.000 meldingen van prijsverlagingen. "Hiermee hebben zij al 2,7 miljoen euro bespaard. In december werd liefst een derde van de gevolgde producten in prijs verlaagd", meldt Yellowbag in een persbericht.

Riante kortingen

Nu wil Yellowbag ook België bewerken. Ook de Belgische internetwinkels gaven heel wat kortingen tijdens de feestperiode. Uit onderzoek van Yellowbag blijkt dat kortingen opliepen tot gemiddeld 30 procent. De hoogste kortingen werden gegeven door Esprit.be, gemiddeld 40 procent. Ook Wehkamp.be (-37%) en de C-en-A.be (-36%) gaven in december bovengemiddelde kortingen. Volgens het team achter Yellowbag tonen de cijfers aan dat het lucratief is de goede kortingdeal af te wachten.

Yellowbag moet daarbij helpen. Gebruikers kunnen in de applicatie hun favoriete producten verzamelen en ontvangen een melding zodra de prijs van een van de producten daalt. "Met Yellowbag zorgen wij ervoor dat zij nooit meer te veel betalen", besluit de ontwikkelaar. De applicatie is beschikbaar voor Android en iOS.

De ontwikkelaar van de applicatie is de Nederlander Jasper van Elferen. In zijn thuisland heeft Yellowbag al ruim 10.000 gebruikers. Zij kregen alleen al in mei van vorig jaar meer dan 100.000 meldingen van prijsverlagingen. "Hiermee hebben zij al 2,7 miljoen euro bespaard. In december werd liefst een derde van de gevolgde producten in prijs verlaagd", meldt Yellowbag in een persbericht.Nu wil Yellowbag ook België bewerken. Ook de Belgische internetwinkels gaven heel wat kortingen tijdens de feestperiode. Uit onderzoek van Yellowbag blijkt dat kortingen opliepen tot gemiddeld 30 procent. De hoogste kortingen werden gegeven door Esprit.be, gemiddeld 40 procent. Ook Wehkamp.be (-37%) en de C-en-A.be (-36%) gaven in december bovengemiddelde kortingen. Volgens het team achter Yellowbag tonen de cijfers aan dat het lucratief is de goede kortingdeal af te wachten.Yellowbag moet daarbij helpen. Gebruikers kunnen in de applicatie hun favoriete producten verzamelen en ontvangen een melding zodra de prijs van een van de producten daalt. "Met Yellowbag zorgen wij ervoor dat zij nooit meer te veel betalen", besluit de ontwikkelaar. De applicatie is beschikbaar voor Android en iOS.