Vanaf 26 september zakt zowel de basisrente als de getrouwheidspremie op de NIBC Direct Spaarrekening met 10 basispunten. De spaarders krijgen voortaan nog 1,1 procent basisrente en 0,2 procent getrouwheidspremie. De premie is pas verworven als het geld een jaar lang onaangeroerd blijft staan.

Op de NIBC Direct Getrouwheidsrekening krijgen klanten vanaf volgende week nog slechts 0,1 procent basisrente. Dit boekje is bedoeld voor spaarders die redelijk zeker weten dat ze hun geld een jaar lang kunnen missen. De getrouwheidspremie blijft wel op hetzelfde peil van 1,5 procent. (Spaargids/IDW)

Vanaf 26 september zakt zowel de basisrente als de getrouwheidspremie op de NIBC Direct Spaarrekening met 10 basispunten. De spaarders krijgen voortaan nog 1,1 procent basisrente en 0,2 procent getrouwheidspremie. De premie is pas verworven als het geld een jaar lang onaangeroerd blijft staan.Op de NIBC Direct Getrouwheidsrekening krijgen klanten vanaf volgende week nog slechts 0,1 procent basisrente. Dit boekje is bedoeld voor spaarders die redelijk zeker weten dat ze hun geld een jaar lang kunnen missen. De getrouwheidspremie blijft wel op hetzelfde peil van 1,5 procent. (Spaargids/IDW)