Beide banken richten zich tot de klanten die een tweedehandswagen willen aanschaffen, hun huis willen renoveren of die energiezuinige investeringen willen doen in hun woning. De bank verlaagt de rentetarief van een renovatielening naar 3,90 procent en die van een energiekrediet naar 3,50 procent. Ook zij die een tweedehandswagen willen kopen, kunnen een lening afsluiten aan een goedkoper rentetarief ( 5%).

BNP Paribas Fortis & Fintro verlagen vanaf 2 mei ook de rentevoeten voor de woonkredieten. Die verlaging geldt voor de meeste formules met vaste rentevoet. Zo zakt de jaarlijkse rente voor een lening die 10 jaar loopt of minder lang van 2,60 procent naar 2,40 procent.

(NS)

Beide banken richten zich tot de klanten die een tweedehandswagen willen aanschaffen, hun huis willen renoveren of die energiezuinige investeringen willen doen in hun woning. De bank verlaagt de rentetarief van een renovatielening naar 3,90 procent en die van een energiekrediet naar 3,50 procent. Ook zij die een tweedehandswagen willen kopen, kunnen een lening afsluiten aan een goedkoper rentetarief ( 5%). BNP Paribas Fortis & Fintro verlagen vanaf 2 mei ook de rentevoeten voor de woonkredieten. Die verlaging geldt voor de meeste formules met vaste rentevoet. Zo zakt de jaarlijkse rente voor een lening die 10 jaar loopt of minder lang van 2,60 procent naar 2,40 procent. (NS)