1. Grijp elke kans

Met behulp van een stabiel job met een vast inkomen kun je een investeringskapitaal opbouwen. Werk je op en grijp elke kans die je krijgt. Doe dit door bijvoorbeeld alles op te volgen wat van belang is voor de onderneming waar je werkt. Schaaf je kennis bij en deuren zullen open gaan.

Ook al heb je een comfortabel leven, blijf je focussen op meer geld verdienen "Toen ik 26 jaar was, werkte ik in een detailhandel. Ik moest altijd werken tot 7 uur 's avonds, maar meestal vond je mij nog om 11 uur in de winkel om iets te verkopen. Door de extra commissie had ik een hoger loon", vertelt Cardone in een interview met Entrepeneur.

2. Blijf sober

Steek niet al je geld in een gloednieuwe sportwagen of vakantiehuis. Wanneer je inkomen toeneemt moet je volgens Cardone juist meer geld opzij zetten. "ik reed nog rond met een Toyota Camry toen ik een miljonair werd", aldus Cardone.

"Door zo denken heb ik mijn inkomen de afgelopen negen jaar verhoogd van 2400 euro naar 16 000 euro", voegt hij er aan toe

3. Spaar om te investeren

Geld sparen om te sparen, brengt niets op. "Zet je geld vast in bepaalde investeringsproducten en gebruik het zelfs niet voor noodgevallen. Op die manier dwing je jezelf om stap 1 te blijven volgen", vertelt Cardone. De CEO is twee keer per jaar 'blut' omdat hij al zijn geld investeert.

4. Durf groots denken

"Mik niet op 1 miljoen euro maar op 10 miljoen euro", vertelt de fortuinzoeker. Wees niet snel tevreden met wat je hebt. De filosofie van Cardone is dat je geld moet behandelen als een lief. Je moet er tijd voor vrij maken en opofferingen maken. Doe je dat niet, dan zal je geld snel verdwijnen.

Daarnaast raadt hij aan om af te stappen van het idee dat juist rondkomen ruimschoots voldoende is. Hij citeert Bill Gates: "Arm geboren worden is niet jouw schuld, maar arm sterven is wel jouw fout."

Met behulp van een stabiel job met een vast inkomen kun je een investeringskapitaal opbouwen. Werk je op en grijp elke kans die je krijgt. Doe dit door bijvoorbeeld alles op te volgen wat van belang is voor de onderneming waar je werkt. Schaaf je kennis bij en deuren zullen open gaan. Ook al heb je een comfortabel leven, blijf je focussen op meer geld verdienen "Toen ik 26 jaar was, werkte ik in een detailhandel. Ik moest altijd werken tot 7 uur 's avonds, maar meestal vond je mij nog om 11 uur in de winkel om iets te verkopen. Door de extra commissie had ik een hoger loon", vertelt Cardone in een interview met Entrepeneur."Door zo denken heb ik mijn inkomen de afgelopen negen jaar verhoogd van 2400 euro naar 16 000 euro", voegt hij er aan toeGeld sparen om te sparen, brengt niets op. "Zet je geld vast in bepaalde investeringsproducten en gebruik het zelfs niet voor noodgevallen. Op die manier dwing je jezelf om stap 1 te blijven volgen", vertelt Cardone. De CEO is twee keer per jaar 'blut' omdat hij al zijn geld investeert. "Mik niet op 1 miljoen euro maar op 10 miljoen euro", vertelt de fortuinzoeker. Wees niet snel tevreden met wat je hebt. De filosofie van Cardone is dat je geld moet behandelen als een lief. Je moet er tijd voor vrij maken en opofferingen maken. Doe je dat niet, dan zal je geld snel verdwijnen.