5. Solid Gold Superstar Ice Iphone 5s

Als je de vrouw of man van je dromen duidelijk wilt maken dat hij of zij de ware voor je is, dan kan je uitpakken met deze Iphone. De smartphones van Apple zijn gekend voor hun stevig prijskaartje, maar voor deze editie zal je niet voldoende hebben met de gebruikelijke 600-900 euro.

De standaard editie van dit luxeues model is bedekt met 200 gram 18-karaats goud en gaat over de toobank voor 82.000 dollar of 72.000 euro.

4.Ijs bedekt met 23-karaats gouden vlokken

Het zogenaamde'Golden Opulence Sundae' is het volmaakte geschenk voor menig lekkerbek. De heerlijkheid is beschikbaar in een restaurant in New York 'Serendipity 3' voor 1000 dollar of 880 euro. Het glas (te waarde van 325 dollar) waarin de zoetigheid geserveerd wordt mag je weliswaar houden. Het dessert heeft bovendien het wereldrecord van duurste ijscreme.

3. Een fles champagne van Goût de Diamants

Vergeet cava of een fles champagne van het huismerk van de lokale warenhuis. Met deze fles wordt je geliefde zonder enige twijfel van zijn of haar sokken geblazen. De fles is, zoals de naam van het bedrijf reeds doet vermoeden, bedekt met diamanten en edelstenen. De laatste editie van dit merk is een fles Grand Cru Brut van 9 liter en kost je welgeteld 1,8 miljoen dollar of 1,6 miljoen euro.

2. The Dream Angels Fantasy Bra van Victoria

Dit is het ideale geschenk voor fortuinelijke mannen die hun vriendin graag door de woonkamer zien paraderen in sexy ondergoed. De Fantasy Bra is handgemaakt met 18-karaats goud en de laatste editie bevat edelstenen ter waarde van 4 miljoen dollar of 3,5 miljoen euro.

1. Kasteel Carbonana in Italië

Ben je samen met je de liefde van je leven nog op zoek naar een nieuw stulpje dan kan je hem of haar misschien verrassen met het kasteel 'Carbonana' in Gubbio, Italië. Het gebouw, dat volgens verschillende bronnen dateert uit de vierde eeuw voor Christus, staat te koop op Hurwitz-James Company voor 12 miljoen euro. Het kasteel is volledig gerenoveerd en beschikt over een tennisveld en een zwembad. (NS)

Als je de vrouw of man van je dromen duidelijk wilt maken dat hij of zij de ware voor je is, dan kan je uitpakken met deze Iphone. De smartphones van Apple zijn gekend voor hun stevig prijskaartje, maar voor deze editie zal je niet voldoende hebben met de gebruikelijke 600-900 euro. De standaard editie van dit luxeues model is bedekt met 200 gram 18-karaats goud en gaat over de toobank voor 82.000 dollar of 72.000 euro. Het zogenaamde'Golden Opulence Sundae' is het volmaakte geschenk voor menig lekkerbek. De heerlijkheid is beschikbaar in een restaurant in New York 'Serendipity 3' voor 1000 dollar of 880 euro. Het glas (te waarde van 325 dollar) waarin de zoetigheid geserveerd wordt mag je weliswaar houden. Het dessert heeft bovendien het wereldrecord van duurste ijscreme. Vergeet cava of een fles champagne van het huismerk van de lokale warenhuis. Met deze fles wordt je geliefde zonder enige twijfel van zijn of haar sokken geblazen. De fles is, zoals de naam van het bedrijf reeds doet vermoeden, bedekt met diamanten en edelstenen. De laatste editie van dit merk is een fles Grand Cru Brut van 9 liter en kost je welgeteld 1,8 miljoen dollar of 1,6 miljoen euro. Dit is het ideale geschenk voor fortuinelijke mannen die hun vriendin graag door de woonkamer zien paraderen in sexy ondergoed. De Fantasy Bra is handgemaakt met 18-karaats goud en de laatste editie bevat edelstenen ter waarde van 4 miljoen dollar of 3,5 miljoen euro. Ben je samen met je de liefde van je leven nog op zoek naar een nieuw stulpje dan kan je hem of haar misschien verrassen met het kasteel 'Carbonana' in Gubbio, Italië. Het gebouw, dat volgens verschillende bronnen dateert uit de vierde eeuw voor Christus, staat te koop op Hurwitz-James Company voor 12 miljoen euro. Het kasteel is volledig gerenoveerd en beschikt over een tennisveld en een zwembad. (NS)