Door nu al te boeken, krijgt u bij bepaalde touroperators tot 10% vroegboekkorting op de totale prijs. Die korting wordt slechts aangeboden tot 15 oktober of in het beste geval tot 1 november.

Wacht dus niet te lang. Voor wintersportliefhebbers die hun vakantie liever niet boeken voor de eerste sneeuwvlokken gevallen zijn, biedt Neckermann in zijn annuleringsverzekering een skigarantie. Met andere woorden: "Indien minder dan 25% van de skiliften functioneert, kunt u tussen 22 en 15 dagen voor vertrek omboeken naar een ander skigebied en/of naar een andere vertrekdatum. Als u kiest voor een ander skidomein of een andere datum, dan betaalt u alleen het prijsverschil tussen uw oorspronkelijke boeking en de nieuwe boeking. Als Neckermann het gevraagde alternatief niet kan aanbieden, dan kunt u uw boeking annuleren voor slechts 50 euro per dossier", aldus Neckermann. Houd er wel rekening mee dat dit alleen geldt voor skistations met een top hoger dan 2300 meter (2000 meter voor Oostenrijk) en voor vakanties voor half april.

KH

Door nu al te boeken, krijgt u bij bepaalde touroperators tot 10% vroegboekkorting op de totale prijs. Die korting wordt slechts aangeboden tot 15 oktober of in het beste geval tot 1 november.Wacht dus niet te lang. Voor wintersportliefhebbers die hun vakantie liever niet boeken voor de eerste sneeuwvlokken gevallen zijn, biedt Neckermann in zijn annuleringsverzekering een skigarantie. Met andere woorden: "Indien minder dan 25% van de skiliften functioneert, kunt u tussen 22 en 15 dagen voor vertrek omboeken naar een ander skigebied en/of naar een andere vertrekdatum. Als u kiest voor een ander skidomein of een andere datum, dan betaalt u alleen het prijsverschil tussen uw oorspronkelijke boeking en de nieuwe boeking. Als Neckermann het gevraagde alternatief niet kan aanbieden, dan kunt u uw boeking annuleren voor slechts 50 euro per dossier", aldus Neckermann. Houd er wel rekening mee dat dit alleen geldt voor skistations met een top hoger dan 2300 meter (2000 meter voor Oostenrijk) en voor vakanties voor half april. KH