Op bankshopper.be kunnen bezoekers de voorwaarden en producten van financiële dienstverleners tegen elkaar afwegen. Al verschillende jaren organiseert de vergelijkingssite aan de hand van een enquête ook een verkiezing van 'Bank van het Jaar'. Bij de vorige editie ging die bekroning naar BNP Paribas Fortis.

Om de winnaar te bepalen wordt gekeken naar algemene criteria, zoals service en digitalisering, maar ook naar de beoordeling die de bank van de stemmers krijgt voor de volgende zes categorieën: Hypotheek van het Jaar, Autolening van het Jaar, Zichtrekening van het Jaar, Spaarrekening van het Jaar, App van het Jaar en Persoonlijke lening van het Jaar.

Deelnemen aan de verkiezing kan nog tot en met 10 januari op de website van bankshopper.

Op bankshopper.be kunnen bezoekers de voorwaarden en producten van financiële dienstverleners tegen elkaar afwegen. Al verschillende jaren organiseert de vergelijkingssite aan de hand van een enquête ook een verkiezing van 'Bank van het Jaar'. Bij de vorige editie ging die bekroning naar BNP Paribas Fortis.Om de winnaar te bepalen wordt gekeken naar algemene criteria, zoals service en digitalisering, maar ook naar de beoordeling die de bank van de stemmers krijgt voor de volgende zes categorieën: Hypotheek van het Jaar, Autolening van het Jaar, Zichtrekening van het Jaar, Spaarrekening van het Jaar, App van het Jaar en Persoonlijke lening van het Jaar.Deelnemen aan de verkiezing kan nog tot en met 10 januari op de website van bankshopper.