Van 30 november tot en met 16 december kan je op de bankvergelijkingssites Bankshopper.be en Comparebanque.be stemmen op de beste bank van 2014. 17 december zullen de sites bekendmaken welke bank de vorige winnaar Argenta (2012) zal opvolgen.

De bezoekers kunnen stemmen op 35 verschillende banken. De financiële instellingen die meedingen naar de titel bieden op zijn minst één spaarproduct voor particulieren aan. Iedereen kan maar één keer stemmen, maar wel op meerdere banken. Eenmaal gestemd, maak je kans op 200 euro cash of 200 krasloten van de Nationale Loterij.

(NS)

Van 30 november tot en met 16 december kan je op de bankvergelijkingssites Bankshopper.be en Comparebanque.be stemmen op de beste bank van 2014. 17 december zullen de sites bekendmaken welke bank de vorige winnaar Argenta (2012) zal opvolgen. De bezoekers kunnen stemmen op 35 verschillende banken. De financiële instellingen die meedingen naar de titel bieden op zijn minst één spaarproduct voor particulieren aan. Iedereen kan maar één keer stemmen, maar wel op meerdere banken. Eenmaal gestemd, maak je kans op 200 euro cash of 200 krasloten van de Nationale Loterij.(NS)