Filmpjes op Youtube zetten

Op de videostreamingdienst kun je met zelfgemaakte filmpjes geld verdienen. Via Youtube Partners kan je advertenties bij je creaties plaatsen. Elke klik op het reclameblok brengt geld in het laatje.

De gratis dienst van Youtube verwacht wel een aantal zaken van je. Allereerst moet je een Google Adsense-account hebben. Dat kun je gratis aanmaken.

Voorts verlangt de streamingsite dat de video's een toegevoegde waarde leveren. De filmpjes mogen geen auteursrechten schenden. Ten slotte moet jouw 'channel' een hoeveelheid bezoekers en abonnees aantrekken. Hoe populairder je kunstzinnige uitingen, hoe meer geld je er mee kunt verdienen. Één van de populairste Youtubekanalen is 'PewDiePie' met 31 miljoen abonnees.

Deelnemen aan enquêtes

Verschillende ondernemingen hebben aardig wat geld over om meer te weten over hun afzetmarkt. Daarvoor doen ze enquêtes, waarmee jij een centje kunt bijverdienen.

Je meldt je gratis aan, waarna je mails ontvangt die je doorverwijzen naar een vragenlijst. De meeste bedrijven storten achteraf een bescheiden bedrag op je PayPal-account, zo'n 1,50 euro per ingevulde enquête..

Niet alle bedrijven belonen je met geld. Andere betalen je uit met kortingsbonnen van winkelketens.

Controleer de voorwaarden alvorens je je inschrijft, want niet elke site is legitiem.

Een site oprichten

Een site is dé manier om met je creativiteit geld te verdienen. Net zoals op Youtube haal je inkomsten uit advertenties.

Een site oprichten kost wel geld. Jaarlijks moet je tussen 10 en 20 euro betalen voor een domeinnaam.

Mocht je site boomen, kun je hem verkopen. Een voorbeeld: Een website met een 30-tal bezoekers en 90 paginaweergaven is ongeveer 210 euro waard.

Wil je van je webstek een succes maken, dan moet je er dagelijks aan werken. Interessante inhoud en een aantrekkelijke opmaak zijn maar enkele zaken die op je checklist moeten staan.

Roamler

Roamler is een app voor de iPhone. Door opdrachten te aanvaarden van merken en organisaties kan je punten verzamelen en geld verdienen. Voor iedere goed uitgevoerde opdracht ontvang je tussen 2 en 5 euro.

De opdrachten variëren van een foto nemen tot enkele vragen beantwoorden over producten in een winkel. Met een gps-systeem selecteert Roamler opdrachten in jouw buurt.

Vooraleer je gebruik kan maken van de applicatie moet je eerst een korte 'trainingsperiode' doorlopen. Hoe hoger je gebruikersniveau, hoe hoger je vergoeding.

In België maken bedrijven als Palm en Procter & Gamble gebruik van de toepassing.

Op de videostreamingdienst kun je met zelfgemaakte filmpjes geld verdienen. Via Youtube Partners kan je advertenties bij je creaties plaatsen. Elke klik op het reclameblok brengt geld in het laatje. De gratis dienst van Youtube verwacht wel een aantal zaken van je. Allereerst moet je een Google Adsense-account hebben. Dat kun je gratis aanmaken. Voorts verlangt de streamingsite dat de video's een toegevoegde waarde leveren. De filmpjes mogen geen auteursrechten schenden. Ten slotte moet jouw 'channel' een hoeveelheid bezoekers en abonnees aantrekken. Hoe populairder je kunstzinnige uitingen, hoe meer geld je er mee kunt verdienen. Één van de populairste Youtubekanalen is 'PewDiePie' met 31 miljoen abonnees. Verschillende ondernemingen hebben aardig wat geld over om meer te weten over hun afzetmarkt. Daarvoor doen ze enquêtes, waarmee jij een centje kunt bijverdienen. Je meldt je gratis aan, waarna je mails ontvangt die je doorverwijzen naar een vragenlijst. De meeste bedrijven storten achteraf een bescheiden bedrag op je PayPal-account, zo'n 1,50 euro per ingevulde enquête.. Niet alle bedrijven belonen je met geld. Andere betalen je uit met kortingsbonnen van winkelketens.Controleer de voorwaarden alvorens je je inschrijft, want niet elke site is legitiem. Een site is dé manier om met je creativiteit geld te verdienen. Net zoals op Youtube haal je inkomsten uit advertenties. Een site oprichten kost wel geld. Jaarlijks moet je tussen 10 en 20 euro betalen voor een domeinnaam. Mocht je site boomen, kun je hem verkopen. Een voorbeeld: Een website met een 30-tal bezoekers en 90 paginaweergaven is ongeveer 210 euro waard. Wil je van je webstek een succes maken, dan moet je er dagelijks aan werken. Interessante inhoud en een aantrekkelijke opmaak zijn maar enkele zaken die op je checklist moeten staan.Roamler is een app voor de iPhone. Door opdrachten te aanvaarden van merken en organisaties kan je punten verzamelen en geld verdienen. Voor iedere goed uitgevoerde opdracht ontvang je tussen 2 en 5 euro. De opdrachten variëren van een foto nemen tot enkele vragen beantwoorden over producten in een winkel. Met een gps-systeem selecteert Roamler opdrachten in jouw buurt. Vooraleer je gebruik kan maken van de applicatie moet je eerst een korte 'trainingsperiode' doorlopen. Hoe hoger je gebruikersniveau, hoe hoger je vergoeding. In België maken bedrijven als Palm en Procter & Gamble gebruik van de toepassing.