Waarom deze obligatielening? Jan Staelens: "De uitgifte is voornamelijk bedoeld om een bestaande obligatielening (in de vorm van een private plaatsing van obligaties) te financieren, maar ook om de reserve aan bedrijfskapitaal aan te dikken om verder te kunnen groeien. Met deze obligatielening voegen we ons toe aan een lijstje van een aantal bedrijven die ons dit jaar reeds zijn voorgegaan. Afgaande op de markt hebben we er alle vertrouwen in dat het een succes wordt."

Om wat voor soort obligaties gaat het?

Jan Staelens: "De obligaties hebben een looptijd van zes jaar, dus met vervaldatum in 2018. De obligaties bieden een vaste jaarlijkse interest van 5,125 procent. Zowel institutionele als gewone beleggers kunnen zich er op inschrijven."

Op welke opbrengst rekent Roularta?

Jan Staelens: "Roularta wil met deze obligatielening minimum 75 miljoen en maximum 100 miljoen euro ophalen. Met 75 miljoen euro zijn we al tevreden."

De obligatielening kan onderschreven worden in schijven van 1.000 euro. De intekenperiode loopt van 21 september (9 u) tot 3 oktober (16 u) 2012, onder voorbehoud van een vervroegde afsluiting. De datum van de uitgifte van de obligatielening is 10 oktober 2012. (KVDA)

Waarom deze obligatielening? Jan Staelens: "De uitgifte is voornamelijk bedoeld om een bestaande obligatielening (in de vorm van een private plaatsing van obligaties) te financieren, maar ook om de reserve aan bedrijfskapitaal aan te dikken om verder te kunnen groeien. Met deze obligatielening voegen we ons toe aan een lijstje van een aantal bedrijven die ons dit jaar reeds zijn voorgegaan. Afgaande op de markt hebben we er alle vertrouwen in dat het een succes wordt." Om wat voor soort obligaties gaat het? Jan Staelens: "De obligaties hebben een looptijd van zes jaar, dus met vervaldatum in 2018. De obligaties bieden een vaste jaarlijkse interest van 5,125 procent. Zowel institutionele als gewone beleggers kunnen zich er op inschrijven." Op welke opbrengst rekent Roularta?Jan Staelens: "Roularta wil met deze obligatielening minimum 75 miljoen en maximum 100 miljoen euro ophalen. Met 75 miljoen euro zijn we al tevreden." De obligatielening kan onderschreven worden in schijven van 1.000 euro. De intekenperiode loopt van 21 september (9 u) tot 3 oktober (16 u) 2012, onder voorbehoud van een vervroegde afsluiting. De datum van de uitgifte van de obligatielening is 10 oktober 2012. (KVDA)