Voortaan ontvangen spaarders nog in hetzelfde kalenderjaar hun getrouwheidspremie. Concreet; voor elke storting die in januari 2012 op een spaarboekje van Rabobank.be wordt gestort en daar tot het eind van het jaar blijft staan, wordt de getrouwheidspremie betaald op 31 december 2012. Dit is een jaar eerder dan bij de meeste andere banken.

Deze nieuwe regeling levert heel wat voordelen op: de getrouwheidspremie wordt sneller uitbetaald, de uitbetaalde premie begint meteen te kapitaliseren en de spaarder heeft een duidelijker overzicht van de premies. Rabobank.be zou de nieuwe regeling graag doortrekken voor alle stortingen die in de eerste 6 maanden van het jaar gebeuren. Daarvoor moet er echter een kleine aanpassing van de geldende wetgeving komen. Rabobank.be heeft dit reeds aangekaart bij de nieuwe minister om dit te bespreken.

Johan Steenackers

Voortaan ontvangen spaarders nog in hetzelfde kalenderjaar hun getrouwheidspremie. Concreet; voor elke storting die in januari 2012 op een spaarboekje van Rabobank.be wordt gestort en daar tot het eind van het jaar blijft staan, wordt de getrouwheidspremie betaald op 31 december 2012. Dit is een jaar eerder dan bij de meeste andere banken. Deze nieuwe regeling levert heel wat voordelen op: de getrouwheidspremie wordt sneller uitbetaald, de uitbetaalde premie begint meteen te kapitaliseren en de spaarder heeft een duidelijker overzicht van de premies. Rabobank.be zou de nieuwe regeling graag doortrekken voor alle stortingen die in de eerste 6 maanden van het jaar gebeuren. Daarvoor moet er echter een kleine aanpassing van de geldende wetgeving komen. Rabobank.be heeft dit reeds aangekaart bij de nieuwe minister om dit te bespreken. Johan Steenackers