Mensen met zo'n kaart kunnen wel nog geld afhalen aan een Axa-bankautomaat of in het kantoor. 'We raden betrokken klanten aan om voorlopig een andere debet- of kredietkaart te gebruiken, of om digitaal (Payconiq) of via de banking app te betalen', aldus woordvoerster Lisa Pieters. Volgens Pieters gaat het om 10 procent van de klanten van Axa Bank.

De woordvoerster benadrukt nog dat de nieuwe debetkaarten sowieso onderweg zijn, maar dat de bank alle mogelijkheden onderzoekt om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor het probleem.

Mensen met zo'n kaart kunnen wel nog geld afhalen aan een Axa-bankautomaat of in het kantoor. 'We raden betrokken klanten aan om voorlopig een andere debet- of kredietkaart te gebruiken, of om digitaal (Payconiq) of via de banking app te betalen', aldus woordvoerster Lisa Pieters. Volgens Pieters gaat het om 10 procent van de klanten van Axa Bank.De woordvoerster benadrukt nog dat de nieuwe debetkaarten sowieso onderweg zijn, maar dat de bank alle mogelijkheden onderzoekt om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor het probleem.