Uit het magazine
Danny Reweghs

'De raad van bestuur van Euronav kiest voor een fusie met het Noorse Frontline van John Frederiksen. De familie Saverys zei nadien van Euronav een maritieme en industriële cleantechspeler te willen maken. Beide projecten zijn valabel voor Euronav, maar ze worden aan de aandeelhouders gepresenteerd als twee scenario's die tegenover elkaar staan.'

Kenneth De Beckker

Voor de Universiteit Van Vlaanderen staat Kenneth De Beckker stil bij de vraag waarom je aan je kinderen moet vertellen hoeveel je verdient. In deze bijdrage staat hij stil bij het belang van een individueel pensioenplan.

Jef Wellens

'De wet is er voor iedereen, maar nu haar toepassing te ruim dreigt te worden, moet ze worden teruggeschroefd. Qua motivering kan dat tellen.' Dat zegt Jef Wellens, fiscalist bij Wolters Kluwer.

Ilse De Witte

Elk jaar in december maken we de staat op van het afgelopen beursjaar. We maken van de gelegenheid ook gebruik om samen met experten allerhande vooruit te blikken naar het komende jaar, om meteen ook bestemmingen voor onze nieuwjaarscenten uit te kiezen. Als u het aan de coördinator van Moneytalk vraagt, dan betrekt u daar best ook de kinderen bij (als die er zijn). En daar kunt u niet vroeg genoeg mee beginnen.