De tienjaarsrente voor Belgisch staatspapier steeg woensdag heel licht, en blijft op een erg laag niveau van 0,75 procent. Ook Jean Deboutte, directeur van het Agentschap van de Schuld, stelt vast dat het ontslag van de regering voorlopig weinig gevolgen heeft voor de obligatiemarkt: 'Men ligt niet wakker van de politieke situatie', aldus Deboutte.

Dat neemt niet weg dat beleggers op de hoogte zijn. 'Men weet het uiteraard wel. We kregen sowieso al vragen over de aankomende verkiezingen van mei', aldus Deboutte.

De tienjaarsrente voor Belgisch staatspapier steeg woensdag heel licht, en blijft op een erg laag niveau van 0,75 procent. Ook Jean Deboutte, directeur van het Agentschap van de Schuld, stelt vast dat het ontslag van de regering voorlopig weinig gevolgen heeft voor de obligatiemarkt: 'Men ligt niet wakker van de politieke situatie', aldus Deboutte.Dat neemt niet weg dat beleggers op de hoogte zijn. 'Men weet het uiteraard wel. We kregen sowieso al vragen over de aankomende verkiezingen van mei', aldus Deboutte.