Elektrische aandrijving is de toekomst, daar is iedereen het over eens. Met de e-tron zette Audi in 2018 als eerste premiummerk een elektrisch aangedreven SUV in de markt, snel gevolgd door een sportieve SUV-coupé. De e-tron en e-tron Sportback rollen in Audi Brussels van de band en hebben het pad geëffend voor een nieuwe generatie elektrische modellen waarmee het Duitse premiummerk zijn koploperpositie wil verstevigen.

Kunstwerk op wielen

De vierdeurs coupé Audi e-tron GT quattro en RS e-tron GT verpersoonlijken de Gran Turismo van de toekomst die fenomenale prestaties combineert met een onovertroffen rij- en zitcomfort en een futuristisch en weergaloos design. Met de Audi e-tron GT heeft Head of Audi Design Mark Lichte een subliem kunstwerk op wielen gecreëerd met een overweldigende emotionele uitstraling die je ook terugvindt in het interieur: pure klasse. De e-tron GT quattro beschikt over een autonomie van 488 kilometer (WLTP). Aan een snellader volstaan vijf minuten laden voor 100 kilometer elektrisch rijplezier.

Audi Q4 e-tron

Eén (elektrische) auto voor alles en iedereen

Dat geldt uiteraard ook voor de Audi Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron, de eerste compacte elektrische SUV's van het Duitse premiummerk, die aangenaam verrassen door het riante ruimteaanbod binnenin en de pioniersoplossingen voor de bediening, schermen en rijhulpsystemen. Het augmented-reality-head-up display verbindt de virtuele en echte wereld op een volledig nieuwe manier.

De nieuwkomers zijn leverbaar met twee batterij- en drie aandrijfvarianten die tegemoetkomen aan de verwachtingen van uiteenlopende klantengroepen. Door hun autonomie tot 520 km (WLTP) en gebruiksvriendelijk karakter zijn de Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron de perfecte metgezellen voor elke dag en elke situatie.

Philip Copmans, Fleet Manager Audi België, verwoordt het als volgt: "Wat mij betreft is elektrisch rijden geen toekomstverhaal meer, het is dé realiteit van vandaag! De nieuwe Audi Q4 e-tron en Audi Q4 e-tron Sportback zullen op dat gebied een revolutie gaan betekenen voor Audi in het middensegment. De Audi Q4 e-tron is onze eerste volledig elektrische auto die premium elektrische mobiliteit voor een ruim publiek toegankelijk zal maken".

Ontdek het 100% elektrische en fiscaal interessante premium-gamma op www.audi.be en vraag nu uw offerte of testrit aan.

Elektrische aandrijving is de toekomst, daar is iedereen het over eens. Met de e-tron zette Audi in 2018 als eerste premiummerk een elektrisch aangedreven SUV in de markt, snel gevolgd door een sportieve SUV-coupé. De e-tron en e-tron Sportback rollen in Audi Brussels van de band en hebben het pad geëffend voor een nieuwe generatie elektrische modellen waarmee het Duitse premiummerk zijn koploperpositie wil verstevigen.De vierdeurs coupé Audi e-tron GT quattro en RS e-tron GT verpersoonlijken de Gran Turismo van de toekomst die fenomenale prestaties combineert met een onovertroffen rij- en zitcomfort en een futuristisch en weergaloos design. Met de Audi e-tron GT heeft Head of Audi Design Mark Lichte een subliem kunstwerk op wielen gecreëerd met een overweldigende emotionele uitstraling die je ook terugvindt in het interieur: pure klasse. De e-tron GT quattro beschikt over een autonomie van 488 kilometer (WLTP). Aan een snellader volstaan vijf minuten laden voor 100 kilometer elektrisch rijplezier.Dat geldt uiteraard ook voor de Audi Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron, de eerste compacte elektrische SUV's van het Duitse premiummerk, die aangenaam verrassen door het riante ruimteaanbod binnenin en de pioniersoplossingen voor de bediening, schermen en rijhulpsystemen. Het augmented-reality-head-up display verbindt de virtuele en echte wereld op een volledig nieuwe manier.De nieuwkomers zijn leverbaar met twee batterij- en drie aandrijfvarianten die tegemoetkomen aan de verwachtingen van uiteenlopende klantengroepen. Door hun autonomie tot 520 km (WLTP) en gebruiksvriendelijk karakter zijn de Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron de perfecte metgezellen voor elke dag en elke situatie.Philip Copmans, Fleet Manager Audi België, verwoordt het als volgt: "Wat mij betreft is elektrisch rijden geen toekomstverhaal meer, het is dé realiteit van vandaag! De nieuwe Audi Q4 e-tron en Audi Q4 e-tron Sportback zullen op dat gebied een revolutie gaan betekenen voor Audi in het middensegment. De Audi Q4 e-tron is onze eerste volledig elektrische auto die premium elektrische mobiliteit voor een ruim publiek toegankelijk zal maken".Ontdek het 100% elektrische en fiscaal interessante premium-gamma op www.audi.be en vraag nu uw offerte of testrit aan.