Vermijd erfbelasting met de zorgvolmacht

Ook in de eerste week van 2018 kan je bij MoneyTalk nog terecht voor de artikels die het afgelopen jaar het meest in de smaak vielen bij de lezers. Eén daarvan is dit artikel over het vermijden van de erfbelasting met een zorgvolmacht.

Al je klantenkaarten in één app

Ook in de eerste week van 2018 kan je bij MoneyTalk nog terecht voor de artikels die het afgelopen jaar het meest in de smaak vielen bij de lezers. Eén daarvan is dit artikel over hoe je je klantenkaarten kan verzamelen in één app.

Zo presteren zonnepanelen ook in de winter

Nu het einde van het jaar nadert, selecteert MoneyTalk de artikels die dit jaar het meest in de smaak vielen bij de lezers. Eén daarvan is dit stuk uit november over hoe je ook in de winter rendement kan halen uit je zonnepanelen.

Zo koop je spullen van de overheid

Nu het einde van het jaar nadert, selecteert MoneyTalk de artikels die dit jaar het meest in de smaak vielen bij de lezers. Eén daarvan is dit artikel uit oktober met tips om spullen van de overheid te kopen.

'Alle beleggers gaan binnenkort met de billen bloot'

Nu het einde van het jaar nadert, selecteert MoneyTalk de artikels die dit jaar het meest in de smaak vielen bij de lezers. Eén daarvan is dit opiniestuk uit oktober, waarin professor Anton Van Zantbeek zich afvraagt of er een politiek akkoord zou zijn over de uitbreiding van de meerwaardebelasting op aandelen?

Spaar notariskosten uit door zelf te registreren

Nu het einde van het jaar nadert, selecteert MoneyTalk de artikels die dit jaar het meest in de smaak vielen bij de lezers. Eén daarvan is dit artikel uit oktober over de registratie van het bewijsdocument bij een schenking.

Slim schenken doe je zo

Nu het einde van het jaar nadert, selecteert MoneyTalk de artikels die dit jaar het meest in de smaak vielen bij de lezers. Eén daarvan is dit artikel uit oktober over de erf- en schenkbelasting.

Hoelang betalen wij nog met onze bankkaart?

Nu het einde van het jaar nadert, selecteert MoneyTalk de artikels die dit jaar het meest in de smaak vielen bij de lezers. Eén daarvan is dit stuk over alternatieven voor de betaling met de bankkaart.