Die is samengesteld uit drie elementen: vermogensopbouw, vermogensbehoud en vermogensoverdracht. Aan die drie kernwoorden hangen we voortaan onze redactionele lijn op.
Vermogensopbouw. Wie zijn schaapjes binnen enkele jaren, misschien zelfs pas binnen vele jaren, op het droge wil hebben, wacht best niet te lang met het uitstippelen van een traject. En daar komt Moneytalk in beeld, want het is onze taak om de beste rendementen te zoeken. Ook op de financiële markten, waar we voor u interessante beleggingen zoeken in bijvoorbeeld aandelen, sectoren en fondsen.

Vermogensbehoud. Wanneer u al een vermogen heeft opgebouwd, zou het natuurlijk zonde zijn om wat u zo naarstig bijeen gespaard heeft, te zien verdwijnen. Van ons mag u verwachten dat we op zoek gaan naar oplossingen, waardoor u geen centiem te veel aan de belastingen zal betalen.

Vermogensoverdracht. Hebt u uw schaapjes geteld, dan zorgen wij er voor dat u ze met een gerust gemoed kan doorgeven aan de volgende generatie. We willen allemaal dat onze geliefden optimaal kunnen profiteren van wat we uiteindelijk ook in belangrijke mate voor hen hebben opgebouwd.

Het wordt de komende jaren een hele uitdaging om ons geld te beschermen tegen de honger van de overheid. In de zoektocht naar budgettaire evenwichten heeft die ongetwijfeld het spaargeld in het vizier. Vorige week bijvoorbeeld lag op een vergadering van de Europese ministers van Financiën alvast een belasting op de handel in financiële instrumenten op tafel.

Het is nog zover niet, maar zodra dergelijke plannen vorm krijgen, kan u er van op aan dat wij er over zullen berichten en op zoek zullen gaan naar oplossingen. Voor ons is het belangrijk dat u zelf geniet van uw geld. Want u hebt het verdiend.

Steven Vandenbroeke

Die is samengesteld uit drie elementen: vermogensopbouw, vermogensbehoud en vermogensoverdracht. Aan die drie kernwoorden hangen we voortaan onze redactionele lijn op. Vermogensopbouw. Wie zijn schaapjes binnen enkele jaren, misschien zelfs pas binnen vele jaren, op het droge wil hebben, wacht best niet te lang met het uitstippelen van een traject. En daar komt Moneytalk in beeld, want het is onze taak om de beste rendementen te zoeken. Ook op de financiële markten, waar we voor u interessante beleggingen zoeken in bijvoorbeeld aandelen, sectoren en fondsen. Vermogensbehoud. Wanneer u al een vermogen heeft opgebouwd, zou het natuurlijk zonde zijn om wat u zo naarstig bijeen gespaard heeft, te zien verdwijnen. Van ons mag u verwachten dat we op zoek gaan naar oplossingen, waardoor u geen centiem te veel aan de belastingen zal betalen. Vermogensoverdracht. Hebt u uw schaapjes geteld, dan zorgen wij er voor dat u ze met een gerust gemoed kan doorgeven aan de volgende generatie. We willen allemaal dat onze geliefden optimaal kunnen profiteren van wat we uiteindelijk ook in belangrijke mate voor hen hebben opgebouwd. Het wordt de komende jaren een hele uitdaging om ons geld te beschermen tegen de honger van de overheid. In de zoektocht naar budgettaire evenwichten heeft die ongetwijfeld het spaargeld in het vizier. Vorige week bijvoorbeeld lag op een vergadering van de Europese ministers van Financiën alvast een belasting op de handel in financiële instrumenten op tafel. Het is nog zover niet, maar zodra dergelijke plannen vorm krijgen, kan u er van op aan dat wij er over zullen berichten en op zoek zullen gaan naar oplossingen. Voor ons is het belangrijk dat u zelf geniet van uw geld. Want u hebt het verdiend. Steven Vandenbroeke