Het aandeel van Facebook is onder de kaap van de 29 dollar gezakt, een nieuw dieptepunt sinds de beursintroductie tien dagen geleden.

Het aandeel van de sociaalnetwerksite kreeg dinsdag opnieuw rake klappen op de Amerikaanse technologiebeurs Nasdag en eindigde maar liefst 9,6 procent in het rood op 28,82 dollar. Even daarvoor noteerde het zelfs aan 28,78 dollar.

Het Facebook-aandeel werd op 18 mei gelanceerd aan 38 dollar, wat volgens analisten veel te duur is. Sindsdien verloor het al bijna een vierde aan waarde. (KVDA)

Het aandeel van Facebook is onder de kaap van de 29 dollar gezakt, een nieuw dieptepunt sinds de beursintroductie tien dagen geleden. Het aandeel van de sociaalnetwerksite kreeg dinsdag opnieuw rake klappen op de Amerikaanse technologiebeurs Nasdag en eindigde maar liefst 9,6 procent in het rood op 28,82 dollar. Even daarvoor noteerde het zelfs aan 28,78 dollar. Het Facebook-aandeel werd op 18 mei gelanceerd aan 38 dollar, wat volgens analisten veel te duur is. Sindsdien verloor het al bijna een vierde aan waarde. (KVDA)