Het vermogen van Musk is 100 miljoen dollar meer dan Bezos, de oprichter van Amazon. Zijn rijkdom wordt vooral gevormd door zijn aandelen in Amazon. De waarde van het aandeel is eind vorige maand gezakt omdat het kwartaalbericht van het webwinkelconcern tegenviel. Het bedrijf kreeg ook een forse boete in Luxemburg.

De Fransman Bernard Arnault is de rijkste Europeaan met 173,9 miljard dollar en staat derde op de lijst van Bloomberg. Arnault is de topman van luxeconcern LVMH dat eigenaar is van modemerken als Louis Vuitton en drankbedrijven als cognacmerk Hennessy en champagnemerk Moët & Chandon. Het vermogen van Arnault is in 2021 het meest gegroeid, met zo'n 59,5 miljard dollar.

Het vermogen van Musk is 100 miljoen dollar meer dan Bezos, de oprichter van Amazon. Zijn rijkdom wordt vooral gevormd door zijn aandelen in Amazon. De waarde van het aandeel is eind vorige maand gezakt omdat het kwartaalbericht van het webwinkelconcern tegenviel. Het bedrijf kreeg ook een forse boete in Luxemburg. De Fransman Bernard Arnault is de rijkste Europeaan met 173,9 miljard dollar en staat derde op de lijst van Bloomberg. Arnault is de topman van luxeconcern LVMH dat eigenaar is van modemerken als Louis Vuitton en drankbedrijven als cognacmerk Hennessy en champagnemerk Moët & Chandon. Het vermogen van Arnault is in 2021 het meest gegroeid, met zo'n 59,5 miljard dollar.