Op 19 maart werd beslist om deze zendingen naar niet-Europese bestemmingen op te schorten omwille van de impact van de coronacrisis op de transportsector en de intercontinentale operationele capaciteiten van bpost. Op 12 mei startte bpost opnieuw met de verzending naar internationale bestemmingen buiten de EU om geleidelijk aan tot 36 bestemmingen aan te doen bovenop de Europese bestemmingen die nooit in het gedrang kwamen.

Vandaag wordt deze lijst aangevuld met 30 bijkomende bestemmingen. Het gaat om Afghanistan, Iran, Israël, Kazachstan, Macao, Malediven, Myanmar, Pakistan, Benin, Burundi, Kameroen, Democratische Republiek Congo, Ivoorkust, Gambia, Ghana, Liberia, Rwanda, Sierra Leone, Togo, Tunesië, Oeganda, Cuba, Dominicaanse Republiek, Ecuador, Mexico, Paraguay, Peru, Uruguay, Venezuela en Servië.

Bpost laat nog weten er alles aan te doen om de post en de pakjes zo snel mogelijk te bezorgen. 'Het valt echter niet uit te sluiten dat er vertragingen zijn omwille van de beschikbare vluchten, de beschikbare capaciteit en de lokale situatie bij de levering.' De volledige lijst van bestemmingen waar nu post naar mag worden verstuurd, vindt u op de website van bpost.

Op 19 maart werd beslist om deze zendingen naar niet-Europese bestemmingen op te schorten omwille van de impact van de coronacrisis op de transportsector en de intercontinentale operationele capaciteiten van bpost. Op 12 mei startte bpost opnieuw met de verzending naar internationale bestemmingen buiten de EU om geleidelijk aan tot 36 bestemmingen aan te doen bovenop de Europese bestemmingen die nooit in het gedrang kwamen.Vandaag wordt deze lijst aangevuld met 30 bijkomende bestemmingen. Het gaat om Afghanistan, Iran, Israël, Kazachstan, Macao, Malediven, Myanmar, Pakistan, Benin, Burundi, Kameroen, Democratische Republiek Congo, Ivoorkust, Gambia, Ghana, Liberia, Rwanda, Sierra Leone, Togo, Tunesië, Oeganda, Cuba, Dominicaanse Republiek, Ecuador, Mexico, Paraguay, Peru, Uruguay, Venezuela en Servië.Bpost laat nog weten er alles aan te doen om de post en de pakjes zo snel mogelijk te bezorgen. 'Het valt echter niet uit te sluiten dat er vertragingen zijn omwille van de beschikbare vluchten, de beschikbare capaciteit en de lokale situatie bij de levering.' De volledige lijst van bestemmingen waar nu post naar mag worden verstuurd, vindt u op de website van bpost.