Een deel van de vluchten is wel verzekerd. Op vrijdag gaat het om 21 vluchten, 23 op zaterdag en 28 op zondag. Over de drie dagen is 36 procent van de aanvankelijk geplande vluchten verzekerd, aldus de woordvoerster. De situatie zal volgens haar de komende dagen niet veranderen.

Op de luchthaven zelf was het betrekkelijk kalm op vrijdagochtend. Volgens de woordvoerster heeft Ryanair de getroffen passagiers verwittigd, zodat ze niet naar Charleroi kwamen.

Bij Ryanair gaat de staking uit van zowel piloten als cabinepersoneel. Zij voeren actie tegen de volgens hen slechte werkomstandigheden. Ryanair leeft de Belgische arbeidswetgeving niet na, klinkt het.

Een deel van de vluchten is wel verzekerd. Op vrijdag gaat het om 21 vluchten, 23 op zaterdag en 28 op zondag. Over de drie dagen is 36 procent van de aanvankelijk geplande vluchten verzekerd, aldus de woordvoerster. De situatie zal volgens haar de komende dagen niet veranderen.Op de luchthaven zelf was het betrekkelijk kalm op vrijdagochtend. Volgens de woordvoerster heeft Ryanair de getroffen passagiers verwittigd, zodat ze niet naar Charleroi kwamen.Bij Ryanair gaat de staking uit van zowel piloten als cabinepersoneel. Zij voeren actie tegen de volgens hen slechte werkomstandigheden. Ryanair leeft de Belgische arbeidswetgeving niet na, klinkt het.