President Hollande wil een inkomstenbelasting van 75% heffen op de hele grote inkomens en degenen die de eer en het genoegen hebben om veel te verdienen zien zo'n heffing natuurlijk niet zitten. Eén derde van de buitenlanders die via een speciale fiscale regeling het land willen binnenkomen, zijn Fransen.

Ook het Verenigd Koninkrijk is populair

De Franse grootverdieners klagen tevens over een toenemende vijandigheid in Frankrijk tegenover wie veel geld heeft. Andere bestemmingen zijn eveneens populair, waaronder ook het Verenigd Koninkrijk. Ook Chinezen en Brazilianen strijken tegenwoordig in Londen neer.

Rijke Russen zijn in het Verenigd Koninkrijk al langer kind aan huis, ze hebben zich daar uitgebreid in focus gezet door het opkopen van voetbalclubs.

De Russen voelen zich vooral aangetrokken door de stabiliteit en het gevoel van veiligheid dat in Londen heerst. Daarnaast is ook de cultuur voor hen een doorslaggevende factor.

President Hollande wil een inkomstenbelasting van 75% heffen op de hele grote inkomens en degenen die de eer en het genoegen hebben om veel te verdienen zien zo'n heffing natuurlijk niet zitten. Eén derde van de buitenlanders die via een speciale fiscale regeling het land willen binnenkomen, zijn Fransen. Ook het Verenigd Koninkrijk is populair De Franse grootverdieners klagen tevens over een toenemende vijandigheid in Frankrijk tegenover wie veel geld heeft. Andere bestemmingen zijn eveneens populair, waaronder ook het Verenigd Koninkrijk. Ook Chinezen en Brazilianen strijken tegenwoordig in Londen neer. Rijke Russen zijn in het Verenigd Koninkrijk al langer kind aan huis, ze hebben zich daar uitgebreid in focus gezet door het opkopen van voetbalclubs. De Russen voelen zich vooral aangetrokken door de stabiliteit en het gevoel van veiligheid dat in Londen heerst. Daarnaast is ook de cultuur voor hen een doorslaggevende factor.