Roger Knightingale, chief economist bij RDN Associates, heeft echter slecht nieuws voor hen. Volgens Knightingale zal de zwakte bij het goud tientallen jaren aanslepen, er is met andere woorden geen straaltje hoop meer dat de goudprijs op korte termijn zal herstellen.

In de huidige marktomstandigheden heeft het weinig of geen zin om grondstoffen te kopen, hun potentieel is beperkt. Commodities - met goud op kop - staan dan ook helemaal onderaan het verlanglijstje van Knightingale. De wereldeconomie verkeert in zo'n situatie dat grondstoffen nog wel een tijdje uit de gunst van de beleggers zullen blijven.

Roger Knightingale, chief economist bij RDN Associates, heeft echter slecht nieuws voor hen. Volgens Knightingale zal de zwakte bij het goud tientallen jaren aanslepen, er is met andere woorden geen straaltje hoop meer dat de goudprijs op korte termijn zal herstellen. In de huidige marktomstandigheden heeft het weinig of geen zin om grondstoffen te kopen, hun potentieel is beperkt. Commodities - met goud op kop - staan dan ook helemaal onderaan het verlanglijstje van Knightingale. De wereldeconomie verkeert in zo'n situatie dat grondstoffen nog wel een tijdje uit de gunst van de beleggers zullen blijven.