Daarbij blijft De Pauw echter binnen de onderste helft van de eerder gegeven guidance. De kans is klein op grote verrassingen in negatieve zin, gezien het bedrijf traditioneel een goede visibiliteit van circa zes maanden heeft in de Recycling divisie (die goed is voor 56% van de REBIT).

Koersdoel wordt verlaagd

Op basis van de nieuwe prognoses is het aandeel volgens ING correct gewaardeerd, zowel in historische termen als in vergelijking met Johnson Matthey. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de voorzichten voor 2012, namelijk een 9x EV/EBITDA en 14x PER.

De Pauw verwacht niet dat de koers van Umicore op korte of middellange termijn door het dak gaat schieten. Het houden advies voor het aandeel, maar het koersdoel werd verlaagd. Het koersdoel bedraagt nu 39 euro, waar dat voordien nog 41 euro was.

Daarbij blijft De Pauw echter binnen de onderste helft van de eerder gegeven guidance. De kans is klein op grote verrassingen in negatieve zin, gezien het bedrijf traditioneel een goede visibiliteit van circa zes maanden heeft in de Recycling divisie (die goed is voor 56% van de REBIT).Koersdoel wordt verlaagd Op basis van de nieuwe prognoses is het aandeel volgens ING correct gewaardeerd, zowel in historische termen als in vergelijking met Johnson Matthey. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de voorzichten voor 2012, namelijk een 9x EV/EBITDA en 14x PER. De Pauw verwacht niet dat de koers van Umicore op korte of middellange termijn door het dak gaat schieten. Het houden advies voor het aandeel, maar het koersdoel werd verlaagd. Het koersdoel bedraagt nu 39 euro, waar dat voordien nog 41 euro was.