In een meer uitdagende economische context vertrouwt Solvay erop dat het voor 2013 een REBITDA zal kunnen realiseren die vergelijkbaar is met die van vorig jaar, zonder rekening te houden met de gevolgen van de uitzonderlijke prijsomstandigheden voor guar en de verkoop van CER koolstofkredieten (samen goed voor € 190 mln in 2012).

Door de onaflatende uitvoering van de programma's van operationele uitmuntendheid en versnelde transformatie van de onderneming zal het bedrijf sterk staan wanneer de vraag weer opleeft.

In een meer uitdagende economische context vertrouwt Solvay erop dat het voor 2013 een REBITDA zal kunnen realiseren die vergelijkbaar is met die van vorig jaar, zonder rekening te houden met de gevolgen van de uitzonderlijke prijsomstandigheden voor guar en de verkoop van CER koolstofkredieten (samen goed voor € 190 mln in 2012). Door de onaflatende uitvoering van de programma's van operationele uitmuntendheid en versnelde transformatie van de onderneming zal het bedrijf sterk staan wanneer de vraag weer opleeft.