In de VS kreeg de economie de om zich te herstellen (op enkel stuiptrekkingen na), hetgeen zich volgens professor Stefan Duchateau vertaalde in toenemende bedrijfsresultaten.

Deze verhoopte ontwikkeling speelt zich daarenboven af tegen een achtergrond van afnemende werkloosheid en lage inflatie

Zodat de Amerikaanse regering de kans niet onbenut laat om de economie (nog) verder aan te zwengelen met als (terechte) reden dat de agressieve monetaire politiek wel degelijk werkt en de werkloosheid nog verder kan worden teruggedrongen, zonder dat deze politiek al te veel (inflatie)gevaar veroorzaakt. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

In de VS kreeg de economie de om zich te herstellen (op enkel stuiptrekkingen na), hetgeen zich volgens professor Stefan Duchateau vertaalde in toenemende bedrijfsresultaten. Deze verhoopte ontwikkeling speelt zich daarenboven af tegen een achtergrond van afnemende werkloosheid en lage inflatie Zodat de Amerikaanse regering de kans niet onbenut laat om de economie (nog) verder aan te zwengelen met als (terechte) reden dat de agressieve monetaire politiek wel degelijk werkt en de werkloosheid nog verder kan worden teruggedrongen, zonder dat deze politiek al te veel (inflatie)gevaar veroorzaakt. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.