Koorddanseres, maar nooit zonder vangnet, natuurlijk. De huidige FED-voorzitster Janet Yellen ziet er volgens professor Stefan Duchateau ook niet uit als iemand die roekeloos en onvoorbereid tewerk gaat maar de beschermende hand van de democratische partij biedt toch dat tikkeltje meer aan zekerheid.

Haar laatste monetaire sprong is immers niet zonder "neerwaarts" risico. Haar voorganger dreigde om op de monetaire rem te gaan staan indien de economische omstandigheden zich verder verbeterden. Als economist had hij natuurlijk geen ongelijk. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Koorddanseres, maar nooit zonder vangnet, natuurlijk. De huidige FED-voorzitster Janet Yellen ziet er volgens professor Stefan Duchateau ook niet uit als iemand die roekeloos en onvoorbereid tewerk gaat maar de beschermende hand van de democratische partij biedt toch dat tikkeltje meer aan zekerheid. Haar laatste monetaire sprong is immers niet zonder "neerwaarts" risico. Haar voorganger dreigde om op de monetaire rem te gaan staan indien de economische omstandigheden zich verder verbeterden. Als economist had hij natuurlijk geen ongelijk. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.