De investeerders op Wall Street kwamen gisteren goed gemutst terug van het verlengde Memorial Day week-end. De S&P500 wist opnieuw en record neer te zetten en nestelt zich nu wel heel comfortabel boven het 1900 niveau.

Dit betekent volgens Philippe Gijsels, hoofd strategie van BNP Paribas, dat het volgende doel van de stieren het ronde 2000 getal is, alhoewel we natuurlijk ook niet moeten verwachten dat dat er morgen of volgende week al staat.

Maar het is goed om doelen te hebben in het leven en dat geldt waarschijnlijk ook voor Mister Market. Maar vanuit een marktperspectief was het nieuwe record voor de S&P500, vorige week vrijdag meegerekend, niet het belangrijkste. Wel dat we nog meer kracht zagen bij de smallcaps en de technologiewaarden.

De investeerders op Wall Street kwamen gisteren goed gemutst terug van het verlengde Memorial Day week-end. De S&P500 wist opnieuw en record neer te zetten en nestelt zich nu wel heel comfortabel boven het 1900 niveau. Dit betekent volgens Philippe Gijsels, hoofd strategie van BNP Paribas, dat het volgende doel van de stieren het ronde 2000 getal is, alhoewel we natuurlijk ook niet moeten verwachten dat dat er morgen of volgende week al staat. Maar het is goed om doelen te hebben in het leven en dat geldt waarschijnlijk ook voor Mister Market. Maar vanuit een marktperspectief was het nieuwe record voor de S&P500, vorige week vrijdag meegerekend, niet het belangrijkste. Wel dat we nog meer kracht zagen bij de smallcaps en de technologiewaarden.