De verzekeraar kon echter niet bekoren met de resultaten, de nettowinst bleek met 27% te zijn gedaald als gevolg van een toename van de kosten verbonden aan claims. Inmiddels kan stilaan de bilan opgemaakt worden van het voorbije resultatenseizoen.

Die bilan is niet onverdeeld gunstig. Peter Tuz, fondsbeheerder bij Chase Investment Counsel, merkte op dat het geen ijzersterk seizoen is geworden. De belangrijkste beursindices zullen daarom binnen relatief enge grenzen blijven bewegen totdat een duidelijke economische trend zichtbaar wordt.

De verzekeraar kon echter niet bekoren met de resultaten, de nettowinst bleek met 27% te zijn gedaald als gevolg van een toename van de kosten verbonden aan claims. Inmiddels kan stilaan de bilan opgemaakt worden van het voorbije resultatenseizoen. Die bilan is niet onverdeeld gunstig. Peter Tuz, fondsbeheerder bij Chase Investment Counsel, merkte op dat het geen ijzersterk seizoen is geworden. De belangrijkste beursindices zullen daarom binnen relatief enge grenzen blijven bewegen totdat een duidelijke economische trend zichtbaar wordt.