De Amerikaanse beleggers geloven blijkbaar niet dat het conflict rond de Oekraïne naar andere delen van de wereld zal overwaaien. Voor de Verenigde Staten is het hele conflict blijkbaar een ver van mijn bed show. Toch kan de onzekerheid de kansen op een verdere hausse voorlopig fnuiken.

De goudprijs kan de vanmorgen opgebouwde winsten vasthouden, maar stijgt voorlopig niet verder door. Op de tweede fixing op de London Bullion Market valt dan ook weinig te bespeuren. De kaap van 1350 dollar per troy ons kan voorlopig niet worden gerond.

De Amerikaanse beleggers geloven blijkbaar niet dat het conflict rond de Oekraïne naar andere delen van de wereld zal overwaaien. Voor de Verenigde Staten is het hele conflict blijkbaar een ver van mijn bed show. Toch kan de onzekerheid de kansen op een verdere hausse voorlopig fnuiken. De goudprijs kan de vanmorgen opgebouwde winsten vasthouden, maar stijgt voorlopig niet verder door. Op de tweede fixing op de London Bullion Market valt dan ook weinig te bespeuren. De kaap van 1350 dollar per troy ons kan voorlopig niet worden gerond.