Deze week hebben een aantal belangrijke technologiebedrijven de kwartaalcijfers bekendgemaakt, gisterenavond was het bijvoorbeeld de beurt aan Amazon. De resultaten van deze online distributeur kon helemaal niet bekoren, de koers noteert ruim 7% lager.

De afgelopen dagen hebben wel meer technologiebedrijven zwakke cijfers bekendgemaakt. Dat was onder andere het geval met Yahoo. Een uitschieter in positieve zin was dan weer Facebook, dat wel in aangename zin met de kwartaalresultaten kon verrassen.

Deze week hebben een aantal belangrijke technologiebedrijven de kwartaalcijfers bekendgemaakt, gisterenavond was het bijvoorbeeld de beurt aan Amazon. De resultaten van deze online distributeur kon helemaal niet bekoren, de koers noteert ruim 7% lager. De afgelopen dagen hebben wel meer technologiebedrijven zwakke cijfers bekendgemaakt. Dat was onder andere het geval met Yahoo. Een uitschieter in positieve zin was dan weer Facebook, dat wel in aangename zin met de kwartaalresultaten kon verrassen.