De blikvanger van vandaag is en blijft het goud, dat na een rotjaar 2013 een hoopvolle start heeft genomen. Sommige analisten spreken van het sluiten van short-posities bij het goud, maar uiteindelijk is het onduidelijk waarom de goudprijs momenteel hoger noteert.

De voorspellingen voor de evolutie van de goudprijs in het nieuwe beursjaar zijn op zijn zachtst gezegd voorzichtig, er zijn nauwelijks analisten die een fors herstel voor het goud voorop durven te stellen. Het valt daarom nog af te wachten op het goud het ingezette herstel kan verder zetten.

De blikvanger van vandaag is en blijft het goud, dat na een rotjaar 2013 een hoopvolle start heeft genomen. Sommige analisten spreken van het sluiten van short-posities bij het goud, maar uiteindelijk is het onduidelijk waarom de goudprijs momenteel hoger noteert. De voorspellingen voor de evolutie van de goudprijs in het nieuwe beursjaar zijn op zijn zachtst gezegd voorzichtig, er zijn nauwelijks analisten die een fors herstel voor het goud voorop durven te stellen. Het valt daarom nog af te wachten op het goud het ingezette herstel kan verder zetten.