In het Verenigd Koninkrijk heeft de rentevrees de kop opgestoken. De Bank of England suggereerde vandaag dat de basisrente wel eens sneller dan verwacht zou kunnen opgetrokken worden, dit naar aanleiding van de publicatie van meevallende werkloosheidscijfers. De Britse werkloosheid bleek sneller dan verwacht te zijn gedaald.

Rond China heerst er heel wat onzekerheid. Het 3de plenum van de communistische partij heeft geen tastbare resultaten opgeleverd, de slotverklaring klonk eerder vaag. Van de aankondigde sterke maatregelen viel zodoende niets te merken. De verwachtingen waren nochtans hooggespannen.

In het Verenigd Koninkrijk heeft de rentevrees de kop opgestoken. De Bank of England suggereerde vandaag dat de basisrente wel eens sneller dan verwacht zou kunnen opgetrokken worden, dit naar aanleiding van de publicatie van meevallende werkloosheidscijfers. De Britse werkloosheid bleek sneller dan verwacht te zijn gedaald. Rond China heerst er heel wat onzekerheid. Het 3de plenum van de communistische partij heeft geen tastbare resultaten opgeleverd, de slotverklaring klonk eerder vaag. Van de aankondigde sterke maatregelen viel zodoende niets te merken. De verwachtingen waren nochtans hooggespannen.