Kellogg maakte over het vierde kwartaal een iets lager resultaat bekend en bleef daarmee onder de verwachtingen van de analisten. Anderzijds verhoogde het voedingsbedrijf de guidance voor het volledige boekjaar.

Bovendien liet Kellogg weten op schema te zitten om tegen het einde van 2011 op jaarbasis $1 mrd te besparen. Het bedrijf wil daarnaast aan een sneller tempo nieuwe producten ontwikkelen.

Over het vierde kwartaal rapporteerde Kellogg een wpa van 46 dollar, wat 3 dollarcent minder was dan waar de analisten op gerekend hadden. Ook de omzet bleef iets achter op de verwachtingen.

Kellogg maakte over het vierde kwartaal een iets lager resultaat bekend en bleef daarmee onder de verwachtingen van de analisten. Anderzijds verhoogde het voedingsbedrijf de guidance voor het volledige boekjaar. Bovendien liet Kellogg weten op schema te zitten om tegen het einde van 2011 op jaarbasis $1 mrd te besparen. Het bedrijf wil daarnaast aan een sneller tempo nieuwe producten ontwikkelen. Over het vierde kwartaal rapporteerde Kellogg een wpa van 46 dollar, wat 3 dollarcent minder was dan waar de analisten op gerekend hadden. Ook de omzet bleef iets achter op de verwachtingen.