Op het vlak van bedrijfsnieuws is er vandaag niet zo veel te melden. Corning maakte beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend, maar daar blijken de beleggers niet echt wakker van te liggen.

De belangrijkste bedrijfsresultaten zijn inmiddels achter de rug, maar met ConocoPhillips en ExxonMobil staan er deze week toch nog enkele belangrijke namen op de agenda.

Daarnaast is het in de VS ook uitkijken naar een aantal macro-economische indicatoren, waarbij op de eerste plaats de BBP-cijfers over het derde kwartaal aandacht verdienen.

De beleggers hopen dat de Amerikaanse economie tijdens het derde kwartaal met minstens 3% is gegroeid.

Op het vlak van bedrijfsnieuws is er vandaag niet zo veel te melden. Corning maakte beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend, maar daar blijken de beleggers niet echt wakker van te liggen. De belangrijkste bedrijfsresultaten zijn inmiddels achter de rug, maar met ConocoPhillips en ExxonMobil staan er deze week toch nog enkele belangrijke namen op de agenda. Daarnaast is het in de VS ook uitkijken naar een aantal macro-economische indicatoren, waarbij op de eerste plaats de BBP-cijfers over het derde kwartaal aandacht verdienen. De beleggers hopen dat de Amerikaanse economie tijdens het derde kwartaal met minstens 3% is gegroeid.