Het afbouwen van het Indisch ambtenarenkorps veroorzaakt een nieuwe golf aan werkloosheid, die volgens professor Stefan Duchateau pas op langere termijn zal gecompenseerd worden door nieuwe jobs in de industrie.

Of de nieuwe regering haar strategische denken op lange termijn kan volhouden in een dergelijke context is dan ook een open vraag.

India is en blijft voor ons de groeimarkt van de toekomst, of beter gezegd, de op één na meest beloftevolle na.

Er is met name nog dat andere groeiland dat grondstoffen op overschot heeft, zeer goedkope energie kan aanwenden en een zeer positieve bevolkingsdynamiek kent met goed opgeleide en gemotiveerde professionals : de Verenigde Staten van Amerika ...

Rusland en Brazilië blijven echter duidelijk achter inzake de verwachte ontwikkeling van hun bedrijfswinsten, met een eerder mediocre verloop dat zich nadrukkelijk vertaalt in achterblijvende beurzen ten opzichte van China en India. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Het afbouwen van het Indisch ambtenarenkorps veroorzaakt een nieuwe golf aan werkloosheid, die volgens professor Stefan Duchateau pas op langere termijn zal gecompenseerd worden door nieuwe jobs in de industrie. Of de nieuwe regering haar strategische denken op lange termijn kan volhouden in een dergelijke context is dan ook een open vraag. India is en blijft voor ons de groeimarkt van de toekomst, of beter gezegd, de op één na meest beloftevolle na. Er is met name nog dat andere groeiland dat grondstoffen op overschot heeft, zeer goedkope energie kan aanwenden en een zeer positieve bevolkingsdynamiek kent met goed opgeleide en gemotiveerde professionals : de Verenigde Staten van Amerika ... Rusland en Brazilië blijven echter duidelijk achter inzake de verwachte ontwikkeling van hun bedrijfswinsten, met een eerder mediocre verloop dat zich nadrukkelijk vertaalt in achterblijvende beurzen ten opzichte van China en India. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.