De beurs van Frankfurt verloor vorig jaar 40%, de Footsie 100 liet in Londen op jaarbasis 31% liggen. In Azië verloor de Japans Nikkei op jaarbasis maar liefst 42%, zodat ook voor Japan 2008 een beursjaar is om zo snel mogelijk te vergeten.

Een paar andere beurzen uit de groeimarkten konden de schade nog min of meer binnen de perken houden. De ICP moest in Mexico maar 24% prijsgeven en daarmee deed dit land het beter dan het grote buurland VS. In Brazilië moest de Bovespa echter wel 41% prijsgeven.

De beurs van Frankfurt verloor vorig jaar 40%, de Footsie 100 liet in Londen op jaarbasis 31% liggen. In Azië verloor de Japans Nikkei op jaarbasis maar liefst 42%, zodat ook voor Japan 2008 een beursjaar is om zo snel mogelijk te vergeten. Een paar andere beurzen uit de groeimarkten konden de schade nog min of meer binnen de perken houden. De ICP moest in Mexico maar 24% prijsgeven en daarmee deed dit land het beter dan het grote buurland VS. In Brazilië moest de Bovespa echter wel 41% prijsgeven.