Op de eerste plaats zijn er de politieke problemen in Italië, waardoor Europa weer dreigt te worden meegesleurd in een volgende crisis. Uiteraard is er in de Verenigde Staten zelf het probleem van het schuldenplafond, waar bij hoogdringendheid een oplossing voor moet worden gevonden.

Vandaag is het de laatste dag van het derde kwartaal, morgen start het vierde kwartaal. Daarmee breekt de tijd van de kwartaalcijfers opnieuw aan. Alcoa zal traditioneel de stroom bedrijfsresultaten openen, hoewel het aandeel niet langer meer deel uitmaakt van de Dow Jones.

Op de eerste plaats zijn er de politieke problemen in Italië, waardoor Europa weer dreigt te worden meegesleurd in een volgende crisis. Uiteraard is er in de Verenigde Staten zelf het probleem van het schuldenplafond, waar bij hoogdringendheid een oplossing voor moet worden gevonden. Vandaag is het de laatste dag van het derde kwartaal, morgen start het vierde kwartaal. Daarmee breekt de tijd van de kwartaalcijfers opnieuw aan. Alcoa zal traditioneel de stroom bedrijfsresultaten openen, hoewel het aandeel niet langer meer deel uitmaakt van de Dow Jones.