Vanavond na beurs maakt Alcoa als eerste de kwartaalresultaten bekend. Die gaan naar alle verwachting zwak, op basis waarvan Deutsche Bank inmiddels een verkoopadvies voor het aandeel heeft gegeven.

De koers van Alcoa noteert momenteel meer dan 6% lager. Intel, dat later deze week met cijfers komt, moet bijna anderhalf procent laten liggen. In de financiële sector verliest Citigroup meer dan 7%.

Abbott Laboratories kondigde vandaag de overname aan van Advanced Medical Optics voor een bedrag van ongeveer $1,36 miljard. Abbott boekt een winst van bijna anderhalf procent.

Vanavond na beurs maakt Alcoa als eerste de kwartaalresultaten bekend. Die gaan naar alle verwachting zwak, op basis waarvan Deutsche Bank inmiddels een verkoopadvies voor het aandeel heeft gegeven. De koers van Alcoa noteert momenteel meer dan 6% lager. Intel, dat later deze week met cijfers komt, moet bijna anderhalf procent laten liggen. In de financiële sector verliest Citigroup meer dan 7%. Abbott Laboratories kondigde vandaag de overname aan van Advanced Medical Optics voor een bedrag van ongeveer $1,36 miljard. Abbott boekt een winst van bijna anderhalf procent.