Morgenavond wordt het resultatenseizoen officieel op gang geschoten door aluminiumfabrikant Alcoa. Daarna zal het enkele dagen duren alvorens de cijferstroom definitief op gang zal komen, maar voor het einde van de week zal onder andere ook Citigroup de kwartaalcijfers bekendmaken.

De verwachtingen zijn redelijk, er worden geen al te grote negatieve verrassingen in het vooruitzicht gesteld. Eigenlijk zal het cijferseizoen pas volgende week op snelheid komen, waarna vooral in de tweede helft van deze maand honderden bedrijven komen rapporteren.

Morgenavond wordt het resultatenseizoen officieel op gang geschoten door aluminiumfabrikant Alcoa. Daarna zal het enkele dagen duren alvorens de cijferstroom definitief op gang zal komen, maar voor het einde van de week zal onder andere ook Citigroup de kwartaalcijfers bekendmaken. De verwachtingen zijn redelijk, er worden geen al te grote negatieve verrassingen in het vooruitzicht gesteld. Eigenlijk zal het cijferseizoen pas volgende week op snelheid komen, waarna vooral in de tweede helft van deze maand honderden bedrijven komen rapporteren.