Vanmiddag werd de Thomson Reuters/University of Michigan index bekendgemaakt en uit de lezing van deze index bleek dat het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten is toegenomen tot het hoogste niveau in zes jaar. Die index kwam in mei uit op 84,50.

Vorige maand stond de index nog op 76,40. De Thomson Reuters/University of Michigan deed het beter dan verwacht, want de consensusverwachting bij de analisten lag slechts op een stand van de index van 83,70. De beleggers trokken zich vooral op de goede prestaties van de beurs van Wall Street.

Vanmiddag werd de Thomson Reuters/University of Michigan index bekendgemaakt en uit de lezing van deze index bleek dat het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten is toegenomen tot het hoogste niveau in zes jaar. Die index kwam in mei uit op 84,50. Vorige maand stond de index nog op 76,40. De Thomson Reuters/University of Michigan deed het beter dan verwacht, want de consensusverwachting bij de analisten lag slechts op een stand van de index van 83,70. De beleggers trokken zich vooral op de goede prestaties van de beurs van Wall Street.