De huizenprijzen zijn in de Verenigde Staten in februari op jaarbasis met 9,30% gestegen. De stijging van de vastgoedprijzen was de grootste in bijna zeven jaar. Steeds meer kopers bieden op een steeds kleiner aanbod van beschikbare woningen.

De Standard & Poor's/Case-Shiller 20-city home price index maakte dus een goede beurt, ten opzichte van januari was er sprake van een stijging met 8,10%.

Het was voor de eerste keer sinds begin 2005 dat de vastgoedprijzen in alle grote Amerikaanse steden een stijging te zien gaven.

De huizenprijzen zijn in de Verenigde Staten in februari op jaarbasis met 9,30% gestegen. De stijging van de vastgoedprijzen was de grootste in bijna zeven jaar. Steeds meer kopers bieden op een steeds kleiner aanbod van beschikbare woningen. De Standard & Poor's/Case-Shiller 20-city home price index maakte dus een goede beurt, ten opzichte van januari was er sprake van een stijging met 8,10%. Het was voor de eerste keer sinds begin 2005 dat de vastgoedprijzen in alle grote Amerikaanse steden een stijging te zien gaven.